Holmens Camping
modtog i 1996 - 97
- 98 - 99 og 2000
gulddiplom for god
service, fra den internatiole Caravan & Camping guide.

HOLMENS CAMPING - er for alle.
Kommer i kørende med campingvognen, på cykel eller padlende, finder I lige den plads I har brug for.
Fred og ro og alle fasiliteter og aktiviteter inden for bekvem rækkevidde.
Velkommen til Holmens Camping
Vi vil gerne byde Jer rigtig hjertlig velkommen på Holmens Camping. I mere end 25 år har vi drevet pladsen så den er tidssv
arende til nutidens camping, hvor hyggen, trivslen og servicen er i centrum. Holmen ligger på en halvø mellem Ry Møllesø og Gudensø. Omkranset af mange offentlige skove, kun 2 km fra Ry st. Hyggen , trivslen og sammenholdet, skaber vi bla. ved de mange fælles aktiviteter vi arrangerer i hele perioden vi har åben. Se aktivitetskalenderen. Men vi gør også alt for at vore gæster, kan føle sig trygge her og hjælper gerne hvor vi kan. Børnene har en særlig plads i vore hjerter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Margit og Poul Erik

 

FRISKE AVISER HVER DAG
I den ´gamle´ hovedbygning finder i kontoret hvor i kan få information og svar på det meste. Butikken er velforsynet med alle dagligvarer, fritids -og campingtilbehør, fiskegrej og frisk bagerbrød. Lille hyggeligt cafeteria hvor man også mødes og i kan se TV.

Verdens største heks.
18,10 m. Bygget af nogle af de faste gæster.
Verdens rekorden er optaget i Guinnes book of rekord.

Til toppen

De bedste faciliteter

Alt det i har brug for...

SKYL SOMMERSTØVET A
På Holmens Camping

finder I alle de faciliteter som der skal være til en god trestjernet camping. Bl.a. kan vi nævne: moderne toiletbygning med familiebad, handicap badeværelse og puslerum.Minimarked, cafeteria, stort opholdsrum med satelit TV, vidio og billard. Servicebygningerne bliver ren gjorte to gange i døgnet.

Ny, handicapvenlig toiletbygning med bade faciliteter, familierum, puslerum, lyst og venligt. Køkken og møntvask finder i også.